O Nama

Tko smo mi?

Kavana Atlantik je gastronomska oaza smještena u neposrednoj blizini grada Čakovca.

Ambijent

Ugodan ambijent koji u gostima pobuđuje dojam da su "kao doma" tek je početak lijepe priče koja započne po ulasku u Kavanu Atlantik.

Doživljaj druženja i kulinarskih dobrota različit je od mjesta do mjesta, no na ovoj adresi on vas upravo "tjera" da se ponovno i ponovno vraćate. Jer, u Međimurju se uvijek dobro jelo.

Tradicija

Ovdašnja je tradicionalna gastronomija osebujna, jer se Kavana Atlantik svojim gastronomskim iskustvom, od više od 20 godina, može pohvaliti ponudom najboljeg od tradicionalnih jela, ribljih specijaliteta, pizza, te jela sa roštilja.

Profesionalnost

Prosječnost nije dopuštena, pa se jela redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama. Kuhinja mesnog dijela temelji se na svježem mesu, te biranim suhomesnatim proizvodima. Svi sastojci moraju biti vrhunske kvalitete, pa se meso, divljač i mesne prerađevine nabavljaju kod dobavljača koji su potvrdili kvalitetu svojih proizvoda.

Specijaliteti

Bez obzira želite li brzo okrepljenje ili imate vremena uživati u hrvatskim ili internacionalnim specijalitetima, Kavana Atlantik je svakako predodređena za zanimljiva gurmanska iskustva. Ovaj restoran je postao omiljeno mjesto ljudi svih profesionalnih profila koji vole jesti raznoliko, ili uživati u laganim domaćim zakuskama uz čašu dobrog vina u ugodnom ambijentu. Naša usluga garancija je da ćete doći ponovo. Garancija naše ugostiteljske uspješnosti su nebrojeni gosti koji su kod nas već potpuno domaći, a naše prijateljstvo traje i dok ste u svom domu ili uredu jer Vam sve delicije dostavljamo.